Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/05/2018 23:16 - Jumping

CSI3* Moorsele: Stéphanie Andries 3de in LR

Na 2 rubrieken voor de jonge paarden stond vanmiddag in het Zilveren Spoor de 1.45m hoofdrubriek op het programma. Het werd een Tabel A rechtstreeks op tijd die tevens meetelde voor de Longines Ranking!

 

Het beste Belgische resultaat kwam van de Limburgse amazone Stéphanie Andries. Zij zette met de 9-jarige Javenia (Nonstop) een chronotijd van 67.18 seconden op het scorebord en verzekerde zich zo net van een podiumplaats. De overwinning moest ze echter laten aan de snelle Fransman Gregory Cottard. Die klokte met de 13-jarige Regate D’Aure (Robin Z) af in 65.47 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Ook de Britse amazone Laura Renwick wist het nog iets sneller te doen dan Andries. Zij kwam met de 12-jarige Bintang II (Tangelo Van De Zuuthoeve) aan de meet in 65.75 seconden en nam zo de 2de plaats voor haar rekening.

 

Net naast het podium strandde de Zweedse amazone Petronella Andersson, die rijdt voor de stal van Stephan Conter. Andersson kruiste met de 12-jarige Bacardi 188 (Andiamo Z) de meet in 67.44 seconden en moest zo genoegen nemen met de 4de plaats. Bart Clarys tenslotte wist te top 5 te vervolledigen. Zij snelde met de 8-jarige Katinka V.H. Blondveld (Contact Van De Heffinck) naar een finishtijd van 68.27 seconden en was zo tevens de laatste foutloze onder de kaap van 70 seconden.

 

Verder was er nog een 7de plaats voor Fabrice Galdini met de 9-jarige Just Luck (Cardento VDL), een 9de plaats voor Gilles Detry met de 9-jarige Catwalk Harry (Verdi TN), een 11de plaats voor Jean-Christophe De Grande met de 9-jarige Belano VD Wijnhoeve Z (Berlin) en een 12de plaats voor Nadège Janssen met de eveneens 9-jarige Vitot Kervec (Diamant de Semilly).

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions