Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
05/02/2018 10:51 - Algemeen

Heeft u een topveulen?

Heeft u een topveulen en bent u op zoek naar de perfecte klant? BWFA biedt u het ideale platform om uw veulen te vermarkten aan een internationaal cliënteel.

 

BWFA staat voor Belgian Warmblood Foal Auction, een veiling organisatie die reeds 18 Jaar Belgisch gefokte veulens van top kwaliteit aanbiedt op haar veilingevenement tijdens Flanders Horse Event in Beervelde. De Belgische fokkerij van springpaarden is vandaag de wereldtop dankzij de resultaten van BWP nr 1, SBS nr 3 en Zangersheide nr 5 op de WBFSH ranking 2017.  Maar er is meer, want op nr 1 van de WBFSH ranking staat Halifax v/h Kluizebos, gefokt werd door Stefaan Delabie en als veulen in 2007 verkocht op de BWFA veiling.

 

De BWFA veiling bewijst hiermee dat het niet alleen topprijzen kan realiseren maar dat het ook een groot potentieel aan veulens heeft die het later in de sport kunnen waarmaken.

 

U wil graag op de meest rendabele manier kwaliteitsveulens fokken en terzelfder tijd ook een goede promotie maken voor uw fokkerij. Wij kunnen U daar bij helpen!

 

Heeft u of verwacht u als fokker een veulen uit een gerenommeerde merriestam en wil u deelnemen aan de BWFA veiling 2018 aarzel dan niet om u aan te melden voor de selectie.

 

Er zijn dit jaar 3 selectie-mogelijkheden:

  • Zaterdag 9 juni : 16h – 18h > Stoeterij  D’Heyboght  - Beervelde
  • Zaterdag 16 juni :16h – 18h > Stoeterij Twinkeling – Lichtaart
  • Woensdag 20 juni : 15h – 17.00h > Stoeterij Van de Heffinck – Evergem

 

Gelieve uw veulen op voorhand aan te melden via onze website: www.bwfa.be en u krijgt dan een bevestigingsmail met meer info.  Voor vragen kan u ons best per mail contacteren info@bwfa.be of onze website raadplegen.

 

We hopen u te mogen verwelkomen met uw topper!

 

Noteer alvast de veiling met stip in uw agenda: Zaterdag 4 augustus op Flanders Horse Event in Beervelde!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions