Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/04/2018 16:47 - Jumping

CSI2* Bonheiden: Goffinet nu voor Vandenberk

In Bonheiden stond er vanmorgen na de CSI1* GP nog een 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2* op het programma. Opnieuw waren het onze landgenoten Thierry Goffinet en Jens Vandenberk die de hoofdrollen wisten op te eisen. Daar waar Goffinet afgelopen vrijdag in de rubriek voor de 7-jarige paarden nog het onderspit moest delven tegen Vandenberk werden de rollen nu omgedraaid. Goffinet reed in deze Tabel A in 2 fasen de 9-jarige Jack Russel DB (Toulon) door de eindmeet in 27.09 seconden en wist zo Vandenberk net voor te blijven. Die moest met de 9-jarige merrie Treasure vh Eeropahof (Tsar Hero) genoegen nemen met de 2de plaats na een finishtijd van 27.66 seconden.

 

De Italiaan Giampiero Garofalo, die vrijdag nog de 1.40m rubriek wist te winnen, strandde vandaag op de 3de plaats. Hij zette met de 8-jarige Balpar de Trebox Z (Baloubet du Rouet) een finishtijd van 30.14 seconden op het scorebord en doorbrak zo even de Belgische dominantie. Want naast Goffinet en Vandenberk wisten ook Louise Gorus en Filip Lacus een plaatsje in de top 5 van het klassement te bemachtigen. Gorus finishte met de 9-jarige Evanka Fd Van Thofterrijckel (Quasimodo Vd MO) in 30.25 seconden en werd zo 4de, Lacus bracht de 8-jarige Chayan Z (Clinton I) dan weer aan de meet in 30.28 seconden en werd zo 5de.

 

Verder wist ook organisator Mike van Belle zich opnieuw te klasseren. Hij werd 10de met de 8-jarige Casino Royal Waterschool Z (Carpe Diem Vhw Z). Voor Laetitia Surin was er nog een 15de plaats met de 8-jarige Carlina des Vergers Z (Clapton VDL).

 

TAGS   |   FILIP LACUS   |   GIAMPIERO GAROFALO   |   JENS VANDENBERK   |   LOUISE GORUS   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions