Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2018 21:36 - Jumping

CSI2* Bonheiden: Goffinet wint nu wel

Nadat hij eerder op de dag 2 keer genoegen moesten nemen met de 2de plaats was het vanmiddag dan toch raak voor Thierry Goffinet op de springtour in Bonheiden! In de 1.35m rubriek van de CSI2* reed hij de 9-jarige Jack Russel DB (Toulon) naar een chronotijd van 55.61 seconden en werd zo de overtuigende winnaar!

 

De 2de plaats was net als gisteren voor de Zweedse amazone Wilma Charlotte Hellström. Zij klokte af in 58.46 seconden en kon daarvoor opnieuw rekenen op de 8-jarige merrie Flora (Verdi TN). De 3de plaats was voor de Nederlandse amazone Maud Roosendaal. Die finishte met de 8-jarige Waylotte Ddh Z (Wolisco) in 58.97 seconden hield zo onze landgenoot Filip Lacus van het podium… Die kwam met de 8-jarige Chayan Z (Clinton I) aan de meet in 60.24 seconden en moest genoegen nemen met de 4de plaats! De 5de plaats tenslotte was voor de Mexicaanse amazone Mariel Victoria Aguirre, die traint bij Marlon Zanotelli en Angelica Augustsson. Zij kruiste met de 9-jarige Taormina de meet in 60.65 seconden.

 

Verderop in het klassement ook nog heel wat Belgen met op de 7de plaats Louise Gorus met de 9-jarige Evanka Fd Van Thofterrijckel (Quasimodo Vd MO), op de 8ste plaats Jens Vandenberk met de 9-jarige Treasure Vh Eeropahof (Tsar Hero), op de 10de plaats David Malfait met Bonjour Z, op de 11de plaats Laetitia Surin met de 8-jarige Carlina des Vergers Z (Clapton VDL), op de 14de plaats Maxime Hazebroek met de 9-jarige Jartelle Van De Thijshoeve (Cooper Van De Heffinck), op de 15de plaats Niels Bruynseels met de 8-jarige Kinky Van ’T Heike (Epleaser Van ’T Heike) en op de 17de plaats opnieuw Laetitia Surin, ditmaal met de 10-jarige Sandokan 290 (Stakkato).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions