Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2018 16:06 - Jumping

CSI2* Bonheiden: Winst voor Kara Chad!

In het Hippisch Centrum C&M in Bonheiden heeft de Canadese amazone Kara Chad zonet de 1.40m hoofdrubriek op haar naam geschreven! Chad reed in deze Tabel A rechtstreeks op tijd de 9-jarige merrie Viva (Now Or Never) naar een chronotijd van 64.69 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken!

 

De 2de plaats ging naar onze Noorderburen met Tessa Hoeksema en de 15-jarige Warandasj R (Karandasj). Hoeksema, die ook gisteren al 2de werd in de rubriek voor de 7-jarige paarden, kwam aan de meet in 66.50 seconden en was zo 41 honderdsten van een seconde sneller dan de Franse amazone Julia Dallamano. Die vervolledigde het buitenlandse podium met haar 11-jarige Balouette E (Balou Du Rouet). De 4de plaats ging naar de Verenigde Staten met Michael Hughes en de 12-jarige Paloma (Canaletto S). De stalruiter van Enda Carroll van Ashford Farm kruiste de meet in 67.00 seconden. Thierry Goffinet was ook in deze rubriek opnieuw de best Belg. Hij werd 5de met de 9-jarige Jacaranda DB (Toulon) na een finishtijd van 67.25 seconden.

 

Verder was er nog een 6de plaats voor Pieter Kenis met de 8-jarige Kapri De La Drie (Pommeau du Heup), een 7de plaats voor Nick Vrins met de 11-jarige Himalaya van het Molenhof (Heartbreaker), een 8ste plaats voor Mathias Hazebroek met de 9-jarige Jurre (Toulon), een 11de plaats voor Brecht Bille met de 9-jarige Q Cortina Z (Quidam De Revel), een 15de plaats voor Marjan de Wachter met de 9-jarige Darcotique V’T Meulenhof (Marius Claudius), een 21ste plaats voor Thomas Leemans met de 12-jarige Gracchus DM (Wandor van de Mispelaere) en een 25ste plaats voor Niels Bruynseels met de 10-jarige Lady Cracotte (Quaprice).

 

TAGS   |   JULIA DALLAMANO   |   KARA CHAD   |   TESSA HOEKSEMA   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions