Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2018 14:53 - Jumping

CSIYH1* Bonheiden: Vandenberk voor Goffinet

In het Hippisch Centrum C&M in Bonheiden heeft onze landgenoot Jens Vandenberk net voor de middag een nieuwe overwinning aan zijn palmares toegevoegd! In de rubriek voor de 7-jarige paarden werd hij de eindlaureaat met de BWP-gefokte Loyd (Zacharov TN – F: Fam. Van Straaten), waarmee hij eerder deze maand in het Nederlandse Kronenberg ook nog 2de en 4de werd. Vandenberk zette de klok stil op 28.44 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken.

 

Thierry Goffinet moest ook in deze rubriek genoegen nemen met de 2de plaats. Hij klokte met de SBS-gefokte Fauve DB (Gitano Van Berkenbroeck – F: Nicole Bouilliart), die vorig jaar in Gesves nog Belgisch Kampioen werd bij de 6-jarige paarden onder de Braziliaan Caio Carvalho, af in 28.68 seconden en kwam zo 24 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. De Brit Joe Clee was de enige die de Belgische dominantie even kon doorbreken. Hij kruiste met de Zangersheide-gefokte Thunder G Z (Tyson – F: Geerets J.G.) de meet in 29.36 seconden en vervolledigde zo het podium. De andere 2 plaatsen in de top 5 bleven opnieuw in eigen land met op de 4de plaats Ive Tonet en de KWPN-gefokte Givoli (Darco). Tonet kwam door de meet in 29.78 seconden en was zo 67 honderdsten van een seconde sneller dan Steve Lefevre. Die werd net als gisteren 5de met de Zangersheide-gefokte Silvana de La Vie Z (Sandro Boy – F: Haras de la Vie/Eric Goossens).

 

Ook Charlotte Lutz met de BWP-gefokte Lima van de Zwaluwehoeve (Elvis Ter Putte – F: Marcel Van De Vijver) en Lander de Bruyn met de BWP-gefokte Lente Van ’T Nief Geel (Chopin van het Moleneind – F: Herman Van Bogaert) wisten zich nog te klasseren. Zij werden respectievelijk 8ste en 9de.

 

TAGS   |   IVE TONET   |   JENS VANDENBERK   |   JOE CLEE   |   STEVE LEFEVRE   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions