Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2018 11:16 - Jumping

CSIYH1 Hagen: van Paesschen snelt naar winst

Onze landgenoten blijven het goed doen op het internationale concours van het Duitse Hagen! Na de goede prestaties van Gudrun Patteet en François Mathy Jr. gisteren was het vanmorgen opnieuw de beurt aan Constant van Paesschen om van zich te laten horen! In de ochtendrubriek voor de jonge paarden klokte hij met BWP-gefokte Kid Pleasure d’Asschaut (For Pleasure – F: Ann Muys) af in 62.15 seconden en wist zo de concurrentie voor te blijven.

 

De 2de plaats was voor de Franse amazone Pénélope Léprevost. Die bracht haar Holsteiner Quintair (Quintero) aan de meet in 64.08 seconden en was zo 7 honderdsten van een seconde sneller dan de Zwitser Pius Schwizer. Die vervolledigde het podium met de SF-gefokte Avenir d’Aiguilly (Vancouver D M L). De Duitser Jörg Kreuzmann strandde met de Holsteiner Chepmen (Chepetto) op de 4de plaats. Hij zette de klok stil op 66.09 seconden en wist zo net Stephex-ruiter Lorenzo de Luca voor te blijven. Die sloot met de SBS-gefokte Evita Van ’T Zoggehof (Golden Hawk – F: Herman Jacobs) de top 5 af na een chronotijd van 66.14 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions