Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
27/04/2018 09:11 - Jumping

CSI5* New York: O. Philippaerts wordt 2de!

Gregory Wathelet en Olivier Philippaerts zijn deze week afgereisd naar de Verenigde Staten voor de Longines Masters van New York! Die laatste begon zijn concours gisterenavond met een 2de plaats in de 1.45m openingsrubriek. Philippaerts klokte in deze Tabel A rechtstreeks op tijd af in 60.12 seconden en kon hiervoor rekenen op de 12-jarige Goofy Van T Laerhof (Kashmir Van Schuttershof), die tot op heden werd uitgebracht door zijn jongere broer Anthony.

 

De winst bleef echter in eigen land met McLain Ward en de 11-jarige HH Callas (Albatros). Ward, die als voorlaatste in de ring verscheen, zette een chronotijd van 58.62 seconden op het scorebord en bleef zo als enige onder de kaap van 60 seconden. De 3de plaats ging naar de Britse amazone Amanda Derbyshire. Die kruiste met de 10-jarige Cornwall BH (Con Air) de meet in 61.82 seconden en vervolledigde zo het podium. De Zwitserse amazone Jane Richard Philips strandde op de 4de plaats. Zij klokte met de 11-jarige Calinesse de Guldenboom (Contact van de Heffinck) af in 62.25 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Amerikaanse amazone Georgina Bloomberg. Zij reed haar 13-jarige Crown 5 (Cassini I) door de eindmeet in 64.55 seconden.

 

Ook Gregory Wathelet en zijn 10-jarige Iphigeneia de Muze (Erco Van T Roosakker) wisten alle balken in de lepels te houden, maar vielen buiten de prijzen.

 

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions