Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/04/2018 21:04 - Jumping

CSI2* Bonheiden: Thuiswinst voor van Belle

Op de springtour van Bonheiden heeft organisator Mike van Belle vanmiddag de overwinning in de 1.30m openingsrubriek van de CSI2* in eigen huis weten te houden! Van Belle reed zijn 8-jarige vos Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z) naar een overtuigende chronotijd van 64.95 seconden en wist zo de andere 93 combinaties achter zich te laten! Alsof dat nog niet genoeg was nam van Belle ook nog de 5de plaats voor zijn rekening, dit met de inmiddels 14-jarige Hakuna Matata C&M (Heartbreaker). Hun finishtijd in deze Tabel A rechtstreeks op tijd was 68.57 seconden.

 

De Zweedse amazone Wilma Charlotte Hellström legde beslag op de 2de plaats. Ze finishte in 67.33 seconden en kon hiervoor rekenen op de 8-jarige Flora (Verdi TN). De Mexicaanse ruiter Ernesto Canseco nam de 3de plaats voor zijn rekening… Hij zette met de 7-jarige Grandkittaire (Arezzo VDL) de klok stil op 68.18 seconden. De 4de plaats tenslotte was voor de Franse amazone Mathilde Lockwood. Die kwam met de 9-jarige Jigaro C (Figaro de La Vie) aan de meet in 68.37 seconden en kwam zo 19 honderdsten van een seconde  tekort voor een podiumplaats.

 

Ook Melissa Laenen was in vorm! Ze werd zowel 6de als 7de en kon hiervoor rekenen op de 13-jarige Firenze van de Withoeve (Eros Platiere) en de 9-jarige Jaegermeister K (Boris van het Kluizebos). Laetitia Surin werd nog 11de met de 10-jarige Sandokan 290 (Stakkato) en David Malfait 13de met de 8-jarige Bonjour Z.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions