Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2018 22:10 - Jumping

CSI2* Opglab.: Hoofdrubriek voor Dubbeldam

Op de Easter Tour in het Limburgse Sentower Park stond vanmiddag op de Ashford Arena om 16.00u de eerste Longines Rankingproef op het programma! 99 combinaties verschenen er aan de start in deze Prijs Groep JAM – MERCEDES, waarbij de Nederlandse pistebouwer Henk Linders de hindernissen op een hoogte van 1.45m had gezet. 17 van hen slaagden erin om de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage.

 

Het was de Nederlander Jeroen Dubbeldam die met de overwinning ging lopen in deze hoofdrubriek. De vriend van onze landgenote Annelies Vorsselmans reed zijn 12-jarige BWP-gefokte Roelofsen Horse Trucks Gioia van het Neerenbosch (Nagano) door de eindmeet in 38.68 seconden en wist zo de concurrentie te verschalken. Na een 5de plaats gisteren was er vandaag een 2de plaats voor de Amerikaanse amazone Taylor Alexander met haar 13-jarige Ryanair de Riverland (Quick Star). Alexander klokte af in 39.17 seconden en kwam zo 49 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Op plaats 3 kregen we met Pascale Haep en haar 10-jarige Iris van de Bisschop (Kannan) de beste Belgische combinatie. Haep toverde een tijd van 40.61 seconden op het scorebord en verzekerde zich zo van een podiumplaats. De Britse amazone Chloe Winchester nam dan weer de 4de plaats voor haar rekening. Zij finishte met de 11-jarige Sheyenne 27 (Sandro Boy) in 41.12 seconden en was zo ruim sneller dan de Zweedse amazone Evelina Tovek. Die sloot met de 9-jarige Cortina 212 (Contendro I) de top 5 af na een chronotijd van 42.55 seconden.

 

Voor ons land wist Brecht Goossens zich met de 12-jarige Goodwill (For Pleasure) nog te klasseren op de 7de plaats, Jan Vlemmix met de 9-jarige Jadetta van het Mettenhof (Sandro Boy) op de 15de plaats, Terry van Dingenen met de 8-jarige Knightrider E (Fidjy Of Colors) op de 17de plaats en Brent Gaublomme met de 8-jarige Kriskras DV (Ugano Sitte) op de 23ste plaats.

 

TAGS   |   JEROEN DUBBELDAM   |   PASCALE HAEP   |   TAYLOR ALEXANDER

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions