Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
20/04/2018 11:50 - Jumping

CSI2* Opglab.: van Belle op het podium!

Op de Easter Tour in het Sentower Park in Opglabbeek werd er vanmorgen al weer vroeg gestart met de eerste rubriek. Op de Ashford Arena waren het de ruiters en amazones van de CSI2* die als eerste aan de start kwamen in een 1.30m rubriek.

 

Het waren de Britten die het sterkst voor de dag kwamen in deze ochtendrubriek met 3 klasseringen in de top 5. Winst was er voor amazone Chloe Winchester. Die zette met haar 11-jarige Sportsfield Our Clare (Newmarket) een tijd van 52.59 seconden op het scorebord en wist zo de concurrentie ruim voor te blijven. Ook de 2de plaats ging naar Groot-Brittannië met Declan Irvine en de 8-jarige Zandeur Clover (Zandeur). Irvine finishte in 55.37 seconden en was zo 80 honderdsten van een seconde sneller dan onze landgenoot Mike van Belle. Die werd op plaats 3 de beste Belg en kon hiervoor rekenen op de 8-jarige Casino Royal Waterschoot Z (Carpe Diem Vhw Z). De 4de plaats ging opnieuw was opnieuw Brits met Jonathan Dixon en de 7-jarige H.S Agris Gucci Blue (Zirocco Blue VDL). Dixon kwam aan de meet in 56.84 seconden en greep zo nipt naast een podiumplaats. De 5de plaats bleef opnieuw in eigen land en daarvoor zorgde amazone Ines van den Bosch. Die reed haar 9-jarige merrie Ecoliene (Warrant) naar een chronotijd van 57.82 seconden.

 

Melissa Laenen werd nog 9de met de 9-jarige Jaegermeister K (Boris van het Kluizebos) en Frederik Cattebeke 11de met de 14-jarige Zirikit (Berlin).  

 

TAGS   |   CHLOE WINCHESTER   |   DECLAN IRVINE   |   INES VAN DEN BOSCH   |   MIKE VAN BELLE

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions