Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/04/2018 15:38 - Jumping

CSI2* Opglab.: Openingsrubriek voor Gielen!

Het belooft opnieuw een drukke week te worden in het Sentower Park, waar vanmorgen om 08.00u gestart werd met de 2de week van de Easter Tour. Ook heel wat ruiters die afgelopen week nog aan het werk waren in Parijs tijdens de wereldbekerfinale zakken deze week af naar het Limburgse Opglabbeek, waaronder Pieter Devos en Olivier Philippaerts.

 

Op de Stephex Arena was het net voor de middag onze landgenoot Kevin Gielen die zijn goede vorm van vorige wist door te trekken! In de Prijs S&B Catering, een 1.30m rubriek in 2 fasen special, bracht hij de 10-jarige Umbrella Brimbelles (Kannan) aan de meet in 32.00 seconden en schreef zo opnieuw een rubriek op zijn naam. Ook vorige week wist hij met deze Umbrella namelijk al een rubriek te winnen.  

 

Ook Jens Vandenberk was opnieuw in goeden doen en nam de 2de plaats voor zijn rekening. Vandenberk kon opnieuw rekenen op de 12-jarige Sultan du Brisey (Le Tot de Semilly) en stopte de klok op 32.40 seconden. De 3de plaats bleef in eigen huis met de Zweedse Sofia Westborg. Zij finishte met de 9-jarige Jericho van de Zeshoek (Eldorado van de Zeshoek) in 34.06 seconden en wist zo nipt onze landgenoot Thierry Goffinet van het podium te houden… Die klokte met de 8-jarige She Vd Withoeve Z (Sting vd Withoeve) af in 34.09 seconden en strandde zo op de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was voor de Bulgaarse ruiter Rossen Raitchev. Die kwam met de ook al 8-jarige Pbm Charisma (Clarimo) aan de meet in 34.38 seconden.

 

Frederik Cattebeke werd nog 12de met de 14-jarige hengst Zirikit (Berlin), Eleonore Lambilliotte 18de met de 11-jarige Hotcha Van ’T Rozendael (Cartier Van De Heffinck) en Annelies Vorsselmans 22ste met de 9-jarige E Clinton (Clinton).

 

TAGS   |   JENS VANDENBERK   |   KEVIN GIELEN   |   SOFIA WESTBORG   |   THIERRY GOFFINET

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions