Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2018 23:34 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: GP voor Zanotelli

De CSI2* 1m45 Grand Prix van Opglabbeek kreeg een Braziliaans tintje! Niet alleen de overwinning maar ook de derde plaats ging immers naar Brazilïe. Van de 49 deelnemers wisten slechts acht duo’s zich voor de barrage te plaatsen. Voor België was het enkel Candice Lauwers die een plaatsje wist te bemachtigen. Met haar Bashka de Mortinsart (Kashmir van Schuttershof) reed ze een mooie foutloze barrage maar haar tijd van 47.04 sec leverde haar pas de vijfde plaats op. 

 

De overwinning was meer dan overtuigend voor Marlon Modolo Zanotelli met de tienjarige BWP-ruin Icarus. Hij finishte met de Douglas VDL-zoon in 41.66 sec, ruim goed voor de snelste tijd. De Brit Graham Gillespie en Andretti (Acodetto) eisten de tweede plaats op. Zij legden hun barrage af in 43.64 sec. Fernando Chiarotto Penteado en Catija Et Z (Canabis Z) vervolgden op plaats 3 in 44.03 sec. De Colombiaan Mauricio Ruiz werd nog vierde met Noble Calippo (Empire) na een barrage in 45.96 sec.


Pascale Lombard en Spartacus (Calvaro) reden een snelle basisomloop en werden zo 9de, voor Brecht Goossens met Goodwill (For Pleasure).


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions