Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2018 23:32 - Jumping

CSI3* Lanaken: De Brabander wint 1.45m-1.50m

In Lanaken stond er vandaag voor aanvang van de CSI3* GP ook nog een andere 1.45m - 1.50m rubriek op het programma! Ook hier kregen we een Belgische overwinning dankzij Karline De Brabander en haar 13-jarige hengst Fantomas de Muze (Sandro Boy). In een barrage met 12 deelnemers klokte De Brabander af in 46.01 seconden en wist zo de andere barragisten achter zich te laten!

 

De 2de plaats was Rik Hemeryck, die zich eerder op de dag ook al had weten te klasseren in de 1.45m ochtendrubriek! Hemeryck finishte met zijn 9-jarige Deesse de La Sure (Quickfire de Ferann) in 46.69 seconden en was zo ruim 4 seconden sneller dan de nummer 3 in de stand. Die eer viel te beurt aan de Amerikaanse amazone Adrienne Dixon. Die zette met de 8-jarige Killossery Kaiden (Lux Z) de klok stil op 50.74 seconden en stond zo mee op het podium. De 4de en 5de plaats bleven opnieuw in eigen land met Koen Vereecke en Wilm Vermeir. Vereecke finishte met de 12-jarige Glasgow MB (Toulon) in een razendsnelle 44.79 seconden, maar kreeg onderweg helaas een springfout. Dat was trouwens ook het geval voor Vermeir die met de 9-jarige Dm Jacqmotte (Toulon) aan de meet kwam in 45.05 seconden en dus zo 5de werd.

 

Frabrice Galdini werd nog 11de met de 9-jarige Jealousy (Lord Z), Frédéric Vernaet 16de met de 9-jarige Dauphine Van T&L (Toulon), Ann Carton-Grootjans 22ste met de 8-jarige Kai Licha de Carmel (Prince van de Wolfsakker) en Neal Vanderwegen 23ste met de 10-jarige Nabab’Sgirl Jh Z (Nabab de Reve).

 

TAGS   |   ADRIENNE DIXON   |   KARLINE DE BRABANDER   |   KOEN VEREECKE   |   RIK HEMERYCK   |   WILM VERMEIR

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions