Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2018 23:11 - Jumping

Vicky van de Poel wint CSIU25 GP van Lanaken

Op de Z-tour in Lanaken stond er vanmiddag ook voor de ruiters en amazones van de CSIU25 een GP op het programma! Het waren onze landgenoten die deze 1.45m hoge rubriek wisten te domineren met als eindlaureate Vicky van de Poel! Van de Poel reed in de barrage haar 9-jarige merrie Demoiselle de La Pomme (Erco Van ’T Roosakker) naar een chronotijd van 38.30 seconden en wist zo 3 andere landgenoten voor te blijven.

 

De eerste van die 3 andere landgenoten was Limburger Alexander Housen, die eerder deze week al 3 rubrieken wist te winnen! Housen zette met de 12-jarige Galoubet Fravanca (Caretino) de klok stil op 38.61 seconden en kwam zo 31 honderdsten van een seconde tekort om van de Poel van de troon te stoten. De 3de plaats op  het podium was voor Christophe De Brabander! De zoon van hengstenhouder Joris De Brabander kon rekenen op de 12-jarige Geneve de Muze (Vigo D’Arsouilles) en klokte af in 39.08 seconden. Eurohorse-ruiter Dimme D’Haese moest dan weer genoegen nemen met een plaatsje net naast het podium… Hij finishte met de 10-jarige Beijing Ls La Silla (Quintero) in 39.25 seconden en werd zo 4de. De Britse amazone Millie Allen tenslotte nam de 5de plaats voor haar rekening. Zij kruiste met de 9-jarige Quinu de Pravia (Action Breaker) de meet in 40.72 seconden. Voor Rachel Steffen en haar 10-jarige Bricco (Callahan VDL) was er nog een 11de plaats.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions