Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
26/04/2018 10:00 - Mennen

Dossier CAV, CAN*, CAN** Aalst A+C - 29/04

Op zondag 29 april a.s. organiseert Men- en Rijvereniging Egmont zijn eerste menwedstrijd met de proeven dressuur en vaardigheid.
 
 
 
 
 
De plaats van het gebeuren is het Hof Somergem aan de Affligemdreef te Aalst. Deze prachtige hippische installatie, eigendom van notoir paardenliefhebber Willy Michiels, beschikt over alle troeven om een geslaagd men-evenement te organiseren.
 
Op het domein bevinden zich  een grote graspiste (100 x 40) voor de dressuurproeven  en drie voortreffelijke geopadpistes waarvan een grote (40 x 90) voor de vaardigheid en twee inrijpistes.
 
Naast de CAN-proeven voor de professionals en de gevorderde wedstrijdmenners, zijn er ook de CAV-proeven voor de beginnende wedstrijdmenners.
 
Ter plaatse zijn er dranken en snacks aan democratische prijzen te bekomen en voor iedere deelnemer zijn er naturaprijzen voorzien.
 
 
Het Hof Somergem is vlot bereikbaar via de E40 afrit Aalst.
 
 
En voor de echte liefhebber nog deze tip, in het Hof Somergem kan u ook de verzameling van antieke koetsen van de heer Michiels bewonderen.
 
 

 

Documenten :
HOURSDRESSAGE.pdf 
73681-EXTRAINFO.pdf 
73682-EXTRAINFO CAV.pdf 
TAGS   |   AALST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions