Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2018 19:36 - Jumping

Wereldbeker voor Beezie Madden!

Beezie Madden heeft zojuist de Wereldbeker op haar naam weten te schrijven! Na winst op de eerste dag wist de Amerikaanse amazone ook de tweede dag de overwinning op haar naam te schrijven met Breitling LS (Quintero). Die uitzonderlijke resultaten zorgden ervoor dat ze één balk voorsprong had op de rest van het deelnemersveld, hetgeen vandaag goed van pas kwam.

In de eerste ronde wist de Amerikaanse het foutloos te houden waardoor ze haar leiding behield. Ook de Zweed Henrik von Eckermann, die tot dan tweede stond, wist de nul te behouden waardoor hij ook als tweede naar de laatste ronde ging. De Amerikaan Devin Ryan behield met Eddie Blue ook zijn strafpunten totaal en startte als derde aan de laatste omloop.

 

In die laatste omloop wist hij met de Zirocco Blue zoon een foutloze omloop neer te zetten waardoor hij met 6 strafpunten eindigde en de druk bij von Eckermann en Madden kwam te liggen. Helaas voor Von Eckermann tikte zijn Toveks Mary Lou (Montendro) de tweede hindernis uit de lepels en kreeg hij er 4 strafpunten bij. Met een totaal van 8 strafpunten was het enkel nog zilver of brons dat in zijn mogelijkheid lag...

 

Beezie Madden had dus alles in handen: minder dan 6 strafpunten behalen was de opdracht. Het duo kreeg een fout op het tweede element van de driesprong maar volbracht daarmee wel hun opdracht. Vier strafpunten in de eindstand leveren haar de Wereldbeker op. Landgenoot Devin Ryan wint zilver voor Henrik von Eckermann.

 

Voor Olivier Philippaerts was er ook één fout in deze laatste omloop. Het eindtotaal van 16 strafpunten leverde hem en H&M Legend of Love nog een 5de plaats op. Voor Pieter Devos zat het minder mee: 8 strafpunten erbij brachten zijn totaal op 19 strafpunten, goed voor een 9de plaats.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions