Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2018 12:20 - Jumping

CSI3* Lanaken: Hemeryck en Thomas in top 10

In Lanaken werd er op de Ratina Z Arena vanmorgen gestart met een 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd. Het was de Fransman Clement Boulanger die hier de overwinning wist veilig te stellen. Hij reed zijn 9-jarige Vaya de Lacke (Spotlight Z), waarmee hij vorige week ook al 2 rubrieken wist te winnen, naar een chronotijd van 62.78 seconden en gaf zo de andere 62 deelnemers het nakijken!

 

De Duitser Sven Fehnl kwam met zijn 12-jarige Fascination 10 (Flashlight 16) het dichtste in de buurt. Hij kwam met zijn finishtijd van 64.73 seconden echter bijna 2 volle seconden tekort om de Fransman te bedreigen. Het brons ging dan weer naar de Italiaan Alberto Zorzi. De stalruiter van Jan Tops klokte met de 8-jarige Zantana Z (Zandor Z) af in 67.28 seconden en verzekerde zich zo van een podiumplaats. De Duitser Heiner Ortmann nam de 4de plaats voor zijn rekening. Hij zette met de 9-jarige Joy de La Liniere (Erco Van ’T Roosakker) een tijd van 67.94 seconden en was zo net geen volle seconde sneller dan zijn landgenoot Christian Ahlmann. Die hield zo met de 8-jarige hengst Dominator 2000 Z (Diamant de Semilly) de 5de plaats in eigen huis.

 

Ook onze landgenoten Rik Hemeryck en Gilles Thomas wisten een plaatsje in de top 10 op te eisen. Zij werden respectievelijk 6de en 7de met Jule De Lauzelle (Tornedo Fcs) en Ducati Van Schuttershof ( Kashmir Van Schuttershof). Jeroen Appelen werd nog 12de met de 9-jarige Hickstead (Centadel) en Jérôme Guery 13de met de ook al 9-jarige El Salvador (Vigaro).

 

TAGS   |   ALBERTO ZORZI   |   CLEMENT BOULANGER   |   SVEN FEHNL

Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions