Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
15/04/2018 12:03 - Jumping

CSI3* Lanaken: Troiani opnieuw op podium!

Op de slotdag van de Z-tour in Lanaken heeft onze landgenote Tatiana Troiani zich vanmorgen opnieuw naar een podiumplaats weten te rijden in de 1.30m ochtendrubriek van de CSI3*! Samen met haar 16-jarige Sister van de Wolvendries (Contra-A), waarmee ze donderdag al won en ook vrijdag op het podium stond, kwam ze in de 2de fase aan de meet in 30.57 seconden en legde zo opnieuw beslag op de 3de plaats.

 

Winst was er opnieuw voor de voor Azerbeidzjan rijdende Belg Patrick Mc Entee. De stalruiter van Catherine De Buyl zette met de 12-jarige merrie Alice Mury Marais Z (Air Jordan Z) een chronotijd van 28.67 seconden op het scorebord en bleef zo als enige onder de kaap van 30 seconden. De 2de plaats was voor de in Nederland wonende Zweedse amazone Annika Axelsson. Die klokte met de 12-jarige Dutch Dedication Cc (Silverstone) af in 30.15 seconden. De 4de plaats ging naar Australië met Phillip Lever en de 14-jarige Espri (Surcouf de Revel). Lever finishte in 30.77 seconden en was zo 16 honderdsten van een seconde sneller dan de Spaanse amazone Gabriela Mate Leza. Die vervolledigde met de ook al 14-jarige Quenotte de Nantuel (Quidam de Revel) de top 5.

 

Voor Cedric Volo en de 10-jarige C Lano JT (Griseldi) was er nog een 6de plaats terwijl Pieter Vandierendonck 10de werd met de 14-jarige Elini vh Costersveld (Quite Easy I).

 

TAGS   |   ANNIKA AXELSSON   |   PATRICK MCENTEE   |   TATIANA TROIANI

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions