Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2018 23:01 - Jumping

Olivier klimt naar vierde plaats in WB final

Olivier Philippaerts en H&M Legend of Love startten donderdag wel heel ongelukkig in hun eerste wereldbekerfinale, met een fout op de allereerste hindernis. Vandaag verliep het foutloos en vlekkeloos, in de basisomloop en de barrage. Philippaerts eindigde op de vierde plaats. Pieter Devos (Espoir) nam donderdag een droomstart, maar die droom spatte zonet uiteen. Hij kreeg als enige een fout op de voorlaatste hindernis. Geen barrage dus en een zestiende plaats.

De Amerikaanse Beezie Madden, 54 jaar, wint na de eerste ook de tweede manche en start zondag als leider aan de super finale. Philippaerts volgt op de vierde plaats met acht strafpunten of twee balken. Pieter Devos staat nu negende met 22 punten. Harrie Smolders miste zijn start in het jactparcours, maar zette dat vandaag meesterlijk recht met Emerald. Even leek het er op dat zijn barrage niet te evenaren was, al was dat buiten Beezie en Breitling gerekend, die nog 22/100sec sneller finishte. Harrie Smolders klimt met zijn tweede plaats in de tweede manche naar een zevende plaats in de tussenstand.

TAGS   |   HARRIE SMOLDERS   |   OLIVIER PHILIPPAERTS   |   PIETER DEVOS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions