Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2018 13:46 - Algemeen

Interessant dressuurbloed voor België!

Helgstrand Dressage is tegenwoordig overal over de wereld te vinden. Door heel Europa zijn er distributeurs waar fokkers terecht kunnen voor advies en het bestellen van sperma.

 

De veelbelovende dressuurhengsten die Andreas Helgstrand bij diverse keuringen heeft gekocht zijn allemaal via Helgstrand Holland beschikbaar voor de Belgische fokker. Op de website van Helgstrand Holland is alle informatie te vinden over de hengsten. Ook zijn er video’s te zien van onder andere Revolution, Valverde en kampioen van de hengstenkeuring 2018 van het Deense Warmbloed stamboek Springbank II VH.

 

Op 21 april is er een open huis bij het hengstenstation Helgstrand Germany in Hagen, Duitsland. Hier zullen onder andere de hengsten Don Deluxe, Jovian, Valverde, For Sure, So Unique, Ferrari, For Emotion, Atterupsgaards Botticelli, Revolution en D’avie aan u worden getoond. Entree is gratis en het start om 14.30 uur.

 

Belgische merriehouders kunnen contact opnemen met Helgstrand Holland via de website www.helgstrandholland.nl of door een mail te sturen naar info@helgstrandholland.nl.

 

Foto's :

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions