Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
13/04/2018 12:09 - Algemeen

Z Online Auction blijft verrassen

Na de vorige recordeditie van enkele dagen geleden, waarbij de veilingtopper voor 48.000 euro werd verkocht, blijft Zangersheide niet stilzitten. Voor de komende Z Online Auction, die van 20 tot en met 24 april loopt, is een samenwerking aangegaan met Stud 111 van de familie Theeuwes.

 

Een twintigtal paarden, grotendeels uit de 111-fokkerij, gaat onder de virtuele hamer. Het aanbod is bijzonder uitgebreid met gekeurde hengsten en fokmerries maar ook twee- en driejarige springpaarden. Uiteraard zijn hun hengsten De Flor 111 Z en Marschal Fields 111 goed vertegenwoordigd maar ook London, Dominator 2000 Z en Bamako de Muze tekenen voor het vaderschap van verschillende talenten. De meest voorname moederlijnen zijn die van El Barone 111 Z, De Kalvarie en het Merelsnest maar daar houdt het niet op. De familie Theeuwes fokte al heel een massa kampioenschapspaarden, zoals de crack Winningmood en wereldkampioene Think Twice 111 Z, wat ze dus tot een van de beste fokkers van het land maakt. Zangersheide biedt een unieke kans aan paardenmensen allerhande om uit die fokkerij een product te kopen.
 

De collectie is terug te vinden op www.zangersheide.auction. De Stud 111 Online Auction start op 20 april en loopt af in de avond van 24 april.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions