Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/06/2018 23:32 - Jumping

LGCT Miami: Olivier Philippaerts wordt 7de

Op de Longines Global Champions Tour van Miami heeft onze landgenoot Olivier Philippaerts zich zonet in de prijzen gereden in de eerste van de twee vijfsterrrenrubrieken die vandaag op het programma staan! In een 1.45m rubriek rechtstreeks op tijd reed klokte Philippaerts met de 9-jarige Extra (Berlin) af in 73.13 seconden en legde zo beslag op de 7de plaats.

 

De winst ging naar Qatar en daarvoor zorgde Bassem Mohammed met de 12-jarige Argelith Squid (Salito). Mohammad zette de tijd stil op 55.91 seconden en was zo 17 honderdsten van een seconde sneller dan de Amerikaanse amazone Kristen Vanderveen. Die kon rekenen op de 9-jarige Bull Run’s Divine Fortune (Padinus), met wie ze in februari ook nog een rubriek wist te winnen in Wellington. De 3de plaats was voor de Ier Bertram Allen en zijn 10-jarige Izzy By Picobello (Cicero Z Van Paemel). Allen finishte in 56.44 seconden en vervolledigde zo het podium. Voor de Duitser Holger Wulschner was er een 4de plaats. Hij reed zijn 14-jarige BSC Skipper (Stolzenberg) door de eindmeet in 59.91 seconden en was zo bijna 7 seconden sneller dan de Spanjaard Sergio Alvarez Moya. Die werd na een finishtijd van 66.70 seconden 5de met de 10-jarige Iron Man (Chatman).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions