Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/02/2018 12:24 - Jumping

CSI2* Lanaken: Patrick Mc Entee in vorm!

De laatste dag van de eerste Z-tour startte vanmorgen op de Ratina Z Arena met de 1.35m rubriek voor de ruiters en amazones van de CSI2*. Net als zaterdag was de overwinning voor de voor Azerbeidzjan rijdende Belg Patrick Mc Entee! Hij reed zijn 12-jarige Alice Mury Marais Z (Air Jordan Z) naar een finishtijd van 61.94 seconden en was zo beduidend sneller dan de concurrentie. Mc Entee was trouwens in vorm want naast de overwinning nam hij ook nog de 3de plaats voor zijn rekening, dit met de 10-jarige April Mury Marais Z (Air Jordan Z). Hun finishtijd was 64.68 seconden.

 

De 2de plaats was voor de Zweedse amazone Anna Persson. Zij klokte met de 17-jarige Cash Man (Castor) af in 64.28 seconden en nestelde zich zo tussen de 2 paarden van Mc Entee. Ook de 4de plaats ging naar Scandinavië en meer bepaald naar Denemarken met Michael Aabo en de 14-jarige Caprice de Dieu (Berlin). Aabo zette de klok stil op 65.47 seconden en greep zo net naast een podiumplaats. De Duitser Christian Ahlmann hield dan weer de 5de plaats op Stoeterij Zangersheide, hij reed de 7-jarige hengst Solid Gold Z (Stakkato Gold) door de eindmeet in 66.12 seconden.

 

Yves Awouters was op plaats 7 de beste Belg, hij finishte met de 8-jarige Fiesta (Mozart des Hayettes) in 67.38 seconden. Voor Laura Mathy en haar 11-jarige Penta (Perigueux) was er nog een 13de plaats.

 

TAGS   |   ANNA PERSSON   |   PATRICK MCENTEE   |   YVES AWOUTERS

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions