Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/01/2018 09:21 - Jumping

CSIU25 Lanaken: Winst voor T. Philippaerts!

De jonge Thibault Philippaerts was gisteren de man in vorm tijdens de 2de dag van de Z-tour in Lanaken! Naast zijn 2de plaats in de 1.45m hoofdrubriek van de CSI2* schreef hij namelijk ook de hoofdrubriek van de CSIU25 op zijn naam!

 

Met 68 verschenen ze aan de start in deze 1.35m rubriek in 2 fasen special. Philippaerts deed daarin een beroep op de 10-jarige Isoline Van Dorperheide (Winningmood Van De Arenberg) en trok het laken volledig naar zich toe. Hij klokte in de 2de fase af in 32.30 seconden wist zo de concurrentie achter zich te laten. Ook het zilver bleef in eigen land met Alexander Housen en de 10-jarige Ivanhoe (Flipper d’Elle). Zij kwamen binnen in 32.86 seconden en kwamen zo ruim een halve seconde tekort voor de overwinning. De 3de plaats was voor de Duitse amazone Zoe Osterhoff. Zij kruiste met de 9-jarige Elovely (Eurocommerce Dubai) de meet in 34.37 seconden en vervolledigde zo het podium. Net naast het podium viel dan weer de Zweedse amazone Emelie Karlberg. Zij finishte met de 10-jarige de Vleut (Vleut) in 35.18 seconden en was zo 25 honderdsten van een seconde sneller dan de Duitse Ilena Kilian. Die vervolledigde zo de top 5 met haar 8-jarige Acuero (Acorado). Ook Simon Morssinkhof wist zich opnieuw te klasseren, hij werd nog 17de met de 11-jarige Perigrosso (Perigueux).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions