Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
04/01/2018 07:32 - Jumping

CSI2* Oliva: Vervoort wint rankingproef!

In het Spaanse Oliva Nova heeft onze landgenoot Jonas Vervoort zich gisterennamiddag in de kijker weten te rijden in de Gold 1.45m rubriek, een rubriek die meetelde voor de Longines Ranking. Het werd een lastig parcours want slechts 7 van de 69 starters slaagden erin om in de basisomloop de 0 op het scorebord te houden en zich zo te plaatsen voor de barrage.

 

Vervoort stuurde daarin zijn 11-jarige Cibalia (Numero Uno) naar een chronotijd van 36.26 seconden en werd zo verdiende eindlaureaat! Enkel de Duitser Maurice Tebbel wist het in die barrage ook nog foutloos te houden. Hij kwam met de ook al 11-jarige Chaccos’Son (Chacco-Blue) echter aan de meet in 39.10 seconden en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats. Ook de 3de plaats ging naar Duitsland en daar zorgde Janne Frederike Meyer-Zimmermann voor. Zij klokte met de 9-jarige Bali 32 (Cancara) af in 36.34 seconden, maar kreeg onderweg af te rekenen met een springfout. Dat was ook het geval voor de Nederlandse amazone Mareille van Geel-Schroder, die 4de werd met de 9-jarige Flying Echo (Zento). Hun chronotijd was 37.60 seconden. De 5de plaats tenslotte ging ook naar Duitsland met Katrin Eckermann en haar 9-jarige Caleya (Calido I). Zij kruisten de meet in 39.67 seconden met onderweg een balkje.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions