Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2018 21:02 - Jumping

CSI2* Bonheiden: G. Thomas snelt naar winst!

Onze landgenoot Gilles Thomas heeft vanmiddag op de springtour in Bonheiden de 1.40m rubriek van de CSI2* op zijn naam geschreven! Thomas kwam in deze Tabel A rechtstreeks op tijd met zijn 10-jarige Indiana V.H. Kapelhof (Chatman) als 2de starter in de ring en stond zo eigenlijk van begin tot einde aan de leiding. Hij zette de klok stil op 30.85 seconden en was zo 8 honderdsten van een seconde sneller dan zijn eerste achtervolger.

 

Die eer was weggelegd voor de Nederlander Glenn Knoester, die met de 9-jarige Empire (Chacco Blue) dus genoegen moest nemen met de 2de plaats. Het brons ging naar de Deen Mathias Nørheden Johansen. Die reed de 10-jarige Can Cun 2 (Casall) door de eindmeet in 31.05 seconden. ‘Man in vorm’ Dominique Hendrickx nam dan weer de 4de plaats voor zijn rekening. Hij klokte met de 11-jarige Carly (Kitile Horta) af in 31.15 seconden en was zo net geen halve seconde Jeroen Appelen. Die wist de top 5 te vervolledigen met zijn 8-jarige Vieri Dd Z (Va-Vite) na een chronotijd van 31.61 seconden.

 

Dieter Vermeiren werd nog 7de met de 8-jarige Piepke 111 Z (Plot Blue), Anthony Wellens 8ste met de 8-jarige Domenco, Louise Dalle 10de met de 13-jarige Vestale D Hoogpoort (Acorado), Hendrik Denutte 12de met de 8-jarige Dimcanto Della Loggia (Canturano), Patricia Guery 13de met de 9-jarige Dream Alive Hero, Rik Hemeryck 15de met de 9-jarige Jule de Lauzelle (Tornedo Fcs) en Gilles Thomas 17de met de 8-jarige Calleryama (Casall).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions