Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2018 14:04 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Hendrickx op het podium!

Onze landgenoot Dominique Hendrickx is de man in vorm op de springtour in Bonheiden! Nadat hij vanmorgen de dag al startte met een overwinning in de 1.35m rubriek zorgde hij zonet opnieuw voor een sterke prestatie in de 1.45m hoofdrubriek!

 

Hendrickx reed in deze Tabel A rechtstreeks op tijd de 11-jarige Colina Pijnvenhof Z (Colman) naar een finishtijd van 62.09 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. Ook gisteren wist Hendrickx zich met deze merrie al te klasseren in de hoofdrubriek, toen werden ze 8ste. De overwinning was voor de Fransman Gregory Cottard. Die zette met de 10-jarige Une Futee de WY (Diamant de Semilly) een tijd van 61.41 seconden op het scorebord en was zo de eindlaureaat. Ook de Duitser Daniel Deusser wist het nog iets sneller te doen dan Hendrickx. Hij finishte met de 8-jarige Killer Queen Vdm (Eldorado Vd Zeshoek) in 61.80 seconden en werd zo 2de. Net naast het podium strandde met Jacques Helmlinger een andere Fransman. Helmlinger kruiste met de 11-jarige Tonic des Mets (Ogrion des Champs) de meet in 62.13 seconden. Ook Dries Dekkers wist zich terug in de top 5 te rijden met zijn 11-jarige D&J Havanna (Griseldi). Na hun 4de plaats van gisteren werden ze vandaag 5de na een chronotijd van 62.44 seconden.

 

Rik Hemeryck werd nog 6de met de 16-jarige Carlitto Van T Zorgvliet (Burggraaf), Jérôme Guery 8ste met de 11-jarige Hercules By Immofluisteraar (Larino), Dieter Vermeiren 9de met de 10-jarige Kingston Town 111 Z (Kashmir Van Schuttershof), Fabrice Galdini 13de met de 9-jarige Jealousy (Lord Z) en Tom Dhaeyere 16de met de 9-jarige James V.D Oude Heihoef (Douglas).

 

TAGS   |   DANIEL DEUSSER   |   DOMINIQUE HENDRICKX   |   DRIES DEKKERS   |   GREGORY COTTARD

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions