Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2018 13:42 - Jumping

CSI2* Oliva: de Grande opnieuw op het podium

Op de Mediterranean Equestrian Tour in het Spaanse Oliva Nova heeft onze landgenoot Jean-Christophe de Grande zich zojuist opnieuw op het podium weten te rijden! In de Gold 1.40m rubriek reed de Grande de 8-jarige Kimono Vd Bisschop (Ogano Sitte) door de eindmeet in 58.74 seconden en legde zo beslag op de 3de plaats. Ook vorige week donderdag was de Grande met deze Kimono al een keer 3de geworden.

 

De overwinning in deze rubriek met 53 deelnemers ging overtuigend naar de Britse amazone Remy Ellis. Zij deed beroep op de 8-jarige Flinton C N (Clinton) en stopte de klok op 55.28 seconden. De Duitse amazone Katrin Eckermann nam dan weer de 2de plaats voor haar rekening. Zij finishte met de ook al 8-jarige F.C. Okarla (Verdi TN) in 57.74 seconden. Zowel de 4de als de 5de plaats ging naar onze Noorderburen met Kirsten Rikkert en Kim Emmen. Rikkert werd met de 11-jarige Chaperon (Quaprice Bois Margot) 4de na een finishtijd van 59.61 seconden, Emmen klokte met de 10-jarige Ascatano Z (Asca Z) af in 60.29 seconden en werd zo 5de.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions