Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
30/03/2018 12:08 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Hendrickx overtuigend!

Op de springtour in Bonheiden heeft onze landgenoot Dominique Hendrickx vanmorgen overtuigend de 1.35m ochtendrubriek op zijn naam geschreven. Hendrickx finishte in de Tabel A rechtstreeks op tijd met zijn 9-jarige Tintin d’Avifauna Z (Toulon) in 69.26 seconden en was zo meer als 3 volle seconden sneller dan de concurrentie! 


De Noorse amazone Maia Stange Røsholm was degene die het dichtst in de buurt wist te komen van Hendrickx. Zij klokte met de 11-jarige Queen Lady (Quadrillo) af in 72.63 seconden en legde zo beslag op de 2de plaats. De 3de plaats was voor Stephex-ruiter Daniel Deusser, die voor de gelegenheid dus ook is teruggevlogen naar Europa. Hij reed de 8-jarige Mandrake (Magyco) door de chrono in 75.43 seconden en vervolledigde zo het podium. De 4de plaats was voor de Zwitser Werner Muff, die beroep deed op de 13-jarige Pollendr (Polytraum). Muff klokte af in 76.39 seconden en was zo ruim sneller dan onze landgenote Pascale Haep. Die vervolledigde de top 5 met haar 10-jarige Iris van de Bisschop (Kannan) na een chronotijd van 80.70 seconden en was tevens de laatste foutloze combinatie. Voor Kelly Vandousselaere met de 8-jarige Eternity du Seigneur (Ogano Sitte) was er nog een 8ste plaats. Dieter Vermeiren snelde met zijn 10-jarige Ilias van het Hof Ter Velde (Unique II Drum V/H Juxschot) naar een chronotijd van 61.11 seconden, maar kreeg onderweg een springfout waardoor hij genoegen moest nemen met de 12de plaats.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions