Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
29/03/2018 21:50 - Jumping

CSI3* Bonheiden: Gilles Thomas op het podium

In het hippisch centrum C&M in Bonheiden stond vanmiddag om 17.00u de 1.40m-1.45m hoofdrubriek op het programma. Onze landgenoten kwamen sterk voor de dag in deze tabel A rechtstreeks op tijd, maar moesten de overwinning toch laten aan een buitenlander… Toch was de overwinning Belgisch getint want het was de in België wonende Braziliaan Marlon Modolo Zanotelli die met de overwinning ging lopen. Hij klokte met zijn 13-jarige Rock ’N Roll Semilly (Diamant de Semilly) af in 56.63 seconden en wist zo de concurrentie achter zich te laten. De 2de plaats was voor de Britse amazone Nicole Pavitt. Zij kwam met de 16-jarige Victor Blue (My Bjorn W) aan de meet in 57.23 seconden en kwam zo 60 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Op de 3de plaats kregen we met Gilles Thomas de eerste Belg. Hij klokte met zijn 13-jarige Caretina (Caretino) af in 57.47 seconden en was zo ruim een seconde sneller dan Dries Dekkers. Die moest met zijn 11-jarige D&J Havanna (Griseldi), die recent werd goedgekeurd voor het BWP-stamboek, genoegen nemen met de 4de plaats na een finishtijd van 58.68 seconden. De top 5 werd vervolledigd door de snelle Duitser Felix Hassmann. Die zette met de 11-jarige Blance 30 (Lilith) de klok stil op 59.31 seconden.

 

Naast Gilles Thomas en Dries Dekkers wisten ook nog 4 andere landgenoten zich te klasseren. Zo was er een 6de plaats voor Gilles Dunon met de 13-jarige Fou de Toi Vd Keihoeve (Toulon), een 7de plaats Jérôme Guery met de 11-jarige Celvin (Raphael), een 8ste plaats voor Dominique Hendrickx met de 11-jarige Colina Pijnvenhof Z (Colman) en een 9de plaats voor Fabrice Galdini met de 9-jarige Jealousy (Lord Z).

 

TAGS   |   DRIES DEKKERS   |   FELIX HASSMANN   |   GILLES THOMAS   |   MARLON ZANOTELLI   |   NICOLE PAVITT

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions