Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
25/03/2018 21:09 - Jumping

CSI2* Oliva: Vorsselmans 6de in de GP!

Onze landgenote Annelies Vorsselmans heeft zich vanmiddag voor de 2de week op rij in de prijzen weten te rijden in de CSI2* GP in het Spaanse Oliva! 16 van de 81 deelnemers slaagden erin om in de basisomloop de nul op het scorebord te houden en zich te kwalificeren voor de barrage. Daarin finishte Vorsselmans met haar 12-jarige Wilandro 3 (Unistar), waarmee zo vorige week dus ook al 3de was,  in 44.02 seconden en legde zo beslag op de 6de plaats.

 

De winst ging naar de Duitse amazone Katharina Offel. Die klokte met haar 9-jarige Amarit d’Amour (Ashby) af in 42.45 seconden en was zo 9 honderdsten van een seconde sneller dan de Zwitser Yannick Jorand. De werd 2de met de 10-jarige Cipetto 2 (Contagio). De 3de plaats ging naar de Nederlandse amazone Stefanie van den Brink. Die klokte met de 12-jarige Baronescha (Verdi TN) af in 43.37 seconden en stond zo mee op het podium. De Ierse amazone Jenny Rankin strandde dan weer op de 4de plaats, dit met de 10-jarige Bennys Legacy (Lupicor). Hun chronotijd was 43.45 seconden. De Duitser Maurice Tebbel tenslotte sloot de top 5 af. Hij reed de 9-jarige Don Diarado (Diarado) door de eindmeet in 43.63 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions