Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
24/03/2018 22:38 - Algemeen

LGCL Mexico: Pius Schwizer wint tweede ronde

In Mexico City werd zonet de tweede ronde van de Longines Global Champions League afgewerkt! De ruiters verschenen per team in de ring en sprongen in deze Tabel A rechtstreeks op tijd zowel voor het teamresultaat als voor het individuele klassement. De top 35 van deze tweede ronde kwalificeerde zich namelijk voor de Longines Global Champions Tour GP later op de avond.

 

De overwinning in deze tweede ronde was nipt voor de Zwitserse snelheidsduivel Pius Schwizer. Die reed zijn 11-jarige Balou Rubin R (Balou du Rouet) door de eindmeet in 57.73 seconden en wist zo net de Ier Bertram Allen achter zich te laten. Die had met de 12-jarige Gin Chin van het Lindenhof (Chin Chin) 5 honderdsten van een seconde meer tijd nodig en moest zo genoegen nemen met de 2de plaats. Met een chronotijd van 59.52 seconden was de 3de plaats voor de Colombiaan Carlos Enriqe Lopez Lizarazo. Hij kon hiervoor rekenen op de 13-jarige G&C Arrayan (Baloubet du Rouet). De Ier Shane Sweetnam, die gisteren al 3de was in de eerste ronde, werd vandaag 4de met zijn 10-jarige Main Road (Heartbeat). Hun chronotijd was 59.63 seconden. De 5de plaats tenslotte was voor de Fransman Julien Epaillard. Hij klokte met de 12-jarige Safari D Auge (Diamant de Semilly) af in 59.70 seconden.

 

Zowel Gregory Wathelet met de 12-jarige Coree (Cornet Obolensky), Jérôme Guery met de 12-jarige Garfield de Tiji des Templiers (Quasimodo Z), Jos Verlooy met de 13-jarige Caracas (Casall), Belgisch Kampioen Nicola Philippaerts met de 10-jarige H&M Chilli Willi (Casall) als Pieter Devos met de 10-jarige Claire Z (Clearway) kregen een springfout en vielen buiten de prijzen.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions