Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
14/03/2018 09:17 - Jumping

Global Champions League 2018!

Over exact 8 dagen gaat in Mexico City het nieuwe seizoen van de Global Champions League officieel van start! Hier en daar werden er de laatste weken al wat namen bekend gemaakt van deelnemers en werd er ook al gesproken en gegist over wie welk team zal vertegenwoordigen. Ook verschillende Belgische namen kwamen hierbij aan bod. Afgelopen maandag heeft de organisatie nu ook zelf alle teams bekendgemaakt voor de 3de editie van de Global Champions League!

 

In vergelijking met vorig jaar gaan we van 18 naar 19 teams. Enkele teams veranderen van naam, nieuwe ruiters en amazones maken hun opwachting en hier en daar veranderen ruiters en amazones ook van team waardoor de indeling er dit jaar weer helemaal anders uitziet. Ook heel wat landgenoten hebben voor het nieuwe seizoen een plaatsje kunnen bemachtigen in een van de teams! Van Niels Bruynseels, Jos Verlooy, Constant van Paesschen en Karel Cox was al bekend geraakt dat ze dit jaar zullen deelnemen aan de prestigieuze wedstrijden, maar ook de broers Nicola en Olivier Philippaerts, Jérôme Guery, Gregory Wathelet, Pieter Devos en Cindy van der Straten zullen deel uitmaken van een van de teams.

 

Het principe van de huidige Global Champions League blijft behouden: teams bestaande uit 5 ruiters (4 ruiters + 1 U25 ruiter) strijden in 16  verschillende wedstrijden tegen elkaar om zo veel mogelijk punten te scoren voor het team, maar natuurlijk ook voor zichzelf. Nieuw dit jaar is dat de beste 16 van de 19 teams zich plaatsen voor de GCL Super Cup finale die van 13 tot 16 december zal plaatsvinden in het Tsjechische Praag. Dit zal tevens ook de enige wedstrijd zijn die indoor wordt gesprongen. Tijdens deze Global Champions League Play Offs zullen de winnaars van de 16 verschillende Grote Prijzen mogen deelnemen aan de Super Grand Prix!

 

Klik hier voor de volledige teamindelingen.


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions