Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/11/2018 10:56 - Jumping

Robert Vos wint CSI3* GP van Herning!

Geen Belgen aan de start deze week in het Deense Herning, waar gisterenmiddag al de CSI3* GP werd gesprongen. De Nederlandse ruiter Robert Vos is daar de man in vorm. Nadat hij donderdag al winnaar werd van de 1.45m Longines Ranking Proef en zo met een splinternieuwe quad naar huis ging was hij gisteren ook de eindlaureaat in de 1.50m GP!

 

De basisomloop leek ook hier geen gemakkelijke opgave te worden, 7 van de 40 combinaties besloten er voortijdig de brui aan te geven en kozen voor een opgave. Toch slaagden er ook 7 combinaties in om de 0 op het scorebord te houden en zich te plaatsen voor de barrage. Daarin was het dus opnieuw Robert Vos die met de overwinning ging lopen. Hij finishte met zijn inmiddels 18-jarige Carat (Cardento) in 34.18 seconden en was zo exact een volle seconde sneller dan de Duitser Holger Hetzel. Die moest zo met zijn 14-jarige Legioner (Limbus) genoegen nemen met de 2de plaats. Het brons was voor de Braziliaan Joao Victor Castro. Die reed de 12-jarige Quentin PJ (Quidam de Revel) door de eindmeet in 35.77 seconden en vervolledigde zo het podium. De Zweed Rolf-Göran Bengtsson bezette dan weer de 4de plaats, dit met de 10-jarige Crunch 3 (Clarimo). Bengtsson kruiste de meet in 36.04 seconden en was zo net iets sneller dan de Deen Thomas Sandgaard. Die vervolledigde met de 11-jarige Noerremoellehoejs Ariel (Bogegardens Apollo) de top 5 na een finishtijd van 36.75 seconden en was tevens de laatste foutloze in de barrage.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions