Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/10/2018 21:21 - Jumping

CSI5* Den Bosch: Indoorderby voor Gaudiano

In afwachting van de 1.55m hoofdrubriek stond in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch om 19.00u de Indoor Derby op het programma. 16 deelnemers verschenen er aan de start in deze Tabel C over een hoogte van 1.45m waarbij een springfout werd bestraft met 3 strafseconden in plaats van 4 strafseconden.

 

Voor het tweede jaar op rij was de overwinning voor de snelle Italiaan Emanuele Gaudiano en zijn nu 9-jarige merrie Carlotta 232! Gaudiano klokte af in 84.38 seconden en boekte zo al zijn 49ste internationale  overwinning  met de dochter van Chaccomo! Hij verhinderde zo ook een Zweeds feestje want zowel de 2de als de 3de plaats gingen naar Zweden met regerend Europees Kampioen Peder Fredricson en Douglas Lindelöw. Fredricson reed de 10-jarige H&M Carat Desire (Carinjo) door de eindmeet in 84.47 seconden en kwam zo 9 honderdsten van een seconde tekort voor de overwinning. Douglas Lindelöw, die eerder op de dag al winnaar werd van de 1.40m rubriek, moest dan weer genoegen nemen met de 3de plaats. Hij klokte met de 12-jarige Volstrups Cody (Carlos Dz) af in 85.22 seconden en vervolledigde zo het podium. De Duitser Christian Ahlmann strandde op de 4de plaats. Hij zette de klok stil op 85.64 seconden en kon hiervoor rekenen op de 10-jarige Casuality Z (Cassini II). De Nederlander Piet Raijmakers Jr vervolledigde de top 5 met de 10-jarige van Schijndel’s Double Bee (Lord Z). Hij snelde naar een finishtijd van 85.12 seconden, maar kreeg onderweg een springfout waardoor hij podiumplaats aan zijn neus zag voorbijgaan. Nicola Philippaerts was de enige Belg die aan de start verscheen, hij werd met de 12-jarige Aikido Z (Accardi) 7de na een eindtijd van 90.29 seconden.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions