Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
03/08/2018 00:07 - Algemeen

Hercules by Immofluisteraar naar Guery

Onze landgenoot Jérôme Guery blijft maar nieuwe paarden krijgen in zijn stal. Nadat vorige week bekend raakte dat hij de nieuwe ruiter wordt van de 12-jarige hengst Quel Homme de Hus (Quidam de Revel) maakt hij vandaag via zijn facebookpagina bekend dat ook de 11-jarige hengst Hercules by Immofluisteraar (Larino) zijn stallen vervoegt.

 

Hercules by Immofluistereaar, die gefokt werd door Mario Verpoelt uit Vliermaar, wist zich vooral als jong paard in de kijker te springen. Zo werd hij in de PAVO Hengstencompetitie van 2013 eindwinnaar bij de 6-jarige hengsten en in 2014 2de bij de 7-jarige hengsten, dit telkens onder het zadel van Christophe Deraedt. In 2015 en 2016 sprong hij een tijdje onder het zadel van de Nederlander Harrie Smolders alvorens de Brit Samuel Hutton in September 2016 de teugels over nam.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions