Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/02/2018 14:31 - Jumping

Vagabond de la Pomme naar Nicolas Delmotte

Een tiental dagen geleden raakte bekend dat de Franse amazone Pénélope Leprévost en de Stoeterij Haras de Clarbec van Geneviève en Dominqiue Mégret na onderling overleg hun samenwerking stopzetten.

 

Vanmiddag maakte Haras de Clarbec via hun facebookpagina bekend dat de hengsten Vagabond de la Pomme (Vigo d’Arsouilles), Urano de Cartigny (Diamant de Semilly) en Corrado du Moulin (Berlin) voortaan door de Franse ruiter Nicolas Delmotte zullen worden uitgebracht. Haras de Clarbec, die Nicolas Delmotte al lang kent en altijd genoten heeft van de finesse van zijn rijden, zegt zeer blij te zijn met de nieuwe samenwerking.

 

De 13-jarige Vagabond de la Pomme is ongetwijfeld de bekendste in het rijtje, hij vormde bijna 5 jaar een topcombinatie met de Franse amazone. Zo wonnen ze onder andere in 2015 de finalerubriek tijdens de Wereldbekerfinale in het Amerikaanse Las Vegas.

 

TAGS   |   NICOLAS DELMOTTE   |   PéNéLOPE LEPREVOST

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions