Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/09/2018 00:16 - Jumping

CSI2 Oliva: van Paesschen naast podium in LR

Tijdens deze openingsdag stond er in Oliva Nova ook weer direct een Gold 1.45m Longines Rankingproef op het programma. Hierin kwam het beste Belgische resultaat andermaal van Constant van Paesschen. Hij finishte met zijn 11-jarige Compadre van de Helle (Casall) in 60.02 seconden en strandde zo net naast een podiumplaats… De overwinning ging naar Frankrijk met Julien Epaillard en de 12-jarige Safari D Auge (Diamant de Semilly). Zij klokten af in 56.75 seconden en waren zo 40 honderdsten van een seconde sneller dan de Italiaan Francesco Turturiello. Die moest met de 12-jarige Scara Mouche (Calvaro) genoegen nemen met de 2de plaats na een finishtijd van 57.15 seconden. Het podium werd dan weer vervolledigd door de Zwitser Pius Schwizer, die eind vorige maand nog 3 rubrieken wist te winnen in Zürich. Hij finishte met de 10-jarige Chidame Z (Chippendale Z) in een tijd van 58.81 seconden. De Zweedse Angelica Augustsson Zanotelli sloot de top 5 af met haar 11-jarige Typie du Tillard (Diamant de Semilly). Ook Chloe Vranken wist zich nog te klasseren, zij werd 10de meet haar 14-jarige Elton Jones (Clinton) na een finishtijd van 63.19 seconden.

 

Ook in de Gold 1.40m rubriek, de laatste rubriek van de dag, wisten enkele landgenoten zich in de prijzen te rijden. Zo was er een 11de plaats voor Hendrik Denutte met zijn 9-jarige Don Flamenco Vd Kranenburg (Flamenco Desemilly). Zij waren in deze Tabel A rechtstreeks op tijd aan de meet gekomen in 66.67 seconden. Voor Maria Magdalena Celotte en de 12-jarige Angelo des Hazalles (Nonstop) was er nog een 16de plaats. Met een finishtijd van 58.40 seconden was de overwinning hier overtuigend voor de Franse amazone Valentine Belooussoff. Zij deed beroep op haar 10-jarige Unzip d’Ick (Diamant de Semilly) en wist de concurrentie het nakijken te geven. De 2de plaats ging naar een combinatie uit Oekraïne met Anastasiia Yershova en haar 13-jarige Osman (Atlantus van de Rosharde). Zij kruisten de meet in 60.89 seconden en waren zo 13 honderdsten van een seconde sneller dan Julien Epaillard. Die vervolledigde het podium met de 9-jarige Valentino D Auge (Guarana Champeix).

 

In de Gold 1.30m ochtendrubriek tenslotte was er een 7de plaats voor Dominique Hendrickx. Hij reed zijn 8-jarige Dimcanto Della Loggia (Canturano) door de eindmeet in 68.15 seconden. Ook Emilie Conter wist nog net te klassseren, zij werd 22ste met haar 13-jarige Fragile Van ’t Paradijs (Indoctro). Hier was het de Britse Jemma Kirk die met de overwinning ging lopen. Zij klokte met de 11-jarige Tchoupi Pionniere (l’Amour du Bois) af in 60.49 seconden en was zo meer dan 2 volle seconden sneller dan de nummer 2 in de stand. Dat was de Fransman Philippe Leonie met zijn 12-jarige Schwyz de La Cense (Jenny de La Cense HN). Zij klokte af in 62.89 seconden. De 3de plaats tenslotte was voor de Zweedse amazone Alexandra Eriksson met de 9-jarige Sacchetta K (Stakkato Gold).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2020 © Galop.be & Pweb Solutions