Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
02/05/2018 13:30 - Algemeen

Gastspreker dressuurspecialist Frenk Jespers

BWP Limburg nodigt alle fokkers uit op hun jaarlijkse provinciale winteractiviteit die doorgaat op dinsdag 13 februari om 20h00 in manege Meylandt-ridders, Hemelrijk 31 te Heusden-Zolder.
 
De gastspreker van dienst is niemand minder dan Frenk Jespers. Als dressuurspecialist is hij 9 jaar lid geweest van de KWPN hengstenkeuringscommissie. Daarnaast is hij lid van de hengstenjury van de SWB in Zweden, is hij actief geweest als bondscoach van Turkije en was hij een van de grondleggers van de Pavo-Cup.
 
Frenk Jespers zal het exterieur en de bewegingen van enkele jonge dressuurpaarden bespreken. Nadien geeft hij commentaar bij het voorstellen van de paarden onder het zadel.
 
Gezien de grote deskundigheid van onze gastspreker en het interessante onderwerp hopen wij op een grote opkomst van onze fokkers.

Ter info: De oefendagen vrijspringen zullen dit jaar plaatsvinden op de maandagen 26 februari, 12 maart en 26 maart, telkens om 19h00. De wedstrijd zelf vindt plaats op paasmaandag 2 april. Meer info: klik hier.

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions