Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.



Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.




Inloggen

Onthoud mij
02/04/2018 22:03 - Mennen

Boyd Exell verlengt Wereldbekertitel

Boyd Exell heeft vandaag  de Wereldbekerfinale in Bordeaux gewonnen en wordt hiermee voor de achtste keer Wereldbekerkampioen.

 

Boyd Exell kwalificeerde zich samen met Jérôme Voutaz en Koos de Ronde voor de winnende ronde en bleef als enige foutloos in het verkorte parcours van Jeroen Houterman. Voutaz ging snel door het parcours maar tikte een bal af in de tweede marathon hindernis en behaalde zilver voor Koos de Ronde.

 

Onze landgenoot Glenn Geerts beleefde een topweekend, alleen al met zijn kwalificatie voor de finale schreef Glenn geschiedenis. "Ik blik terug met een super goed gevoel en ben bijzonder tevreden over het jonge span. Aanvankelijk dacht ik dat de wedstrijdformule over twee dagen in mijn voordeel zou spelen maar het tegenovergestelde is waar. Vandaag startte ik met een verschil van meer dan 7 seconden en dat is natuurlijk moeilijk op te halen voor een kwalificatie in de winnende ronde." Glenn behaalde op beide wedstrijddagen de zesde plaats.

 

Uitslagen WB finale Bordeaux

Foto's :
Documenten :
result_driving_2nd_round_sunday.pdf 

Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions