Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
21/01/2018 22:33 - Jumping

Vincent Lambrecht wint CSI2* GP van Moorsele

Onze landgenoot Vincent Lambrecht heeft vanmiddag in het Zilveren Spoor in Moorsele overtuigend de afsluitende CSI2* GP op zijn naam weten te schrijven! Lambrecht was met de 9-jarige Just Energie (Nabab de Reve) de beste in een barrage met maar liefst 17 deelnemers! Hij klokte af in 35.98 seconden en was zo maar liefst ruim 2.5 seconde sneller dan de Italiaan Emanuele Massimiliano Bianchi. Die strandde op de 2de plaats met de 14-jarige Zycalin W (Berlin) na een finishtijd van 38.60 seconden. De 3de plaats was opnieuw voor ons land met Chanel De Baets. Zij reed de 9-jarige Jericho (Cicero Z van Paemel) naar de eindmeet in 39.69 seconden en stond zo mee op het podium. Net naast het podium viel dan weer de Ier Trevor Breen… Die kruiste met de ook al 9-jarige Clyde VA (Caretino) de meet in 41.78 seconden en moest zo tevreden zijn met de 4de plaats. Met een eindtijd De top 5 werd afgesloten door Hendrik Denutte met de 9-jarige Don Flamenco vd Kranenburg (Flamenco De Semilly). Zij behaalden met 35.51 seconden de snelste barragetijd, maar kregen helaas onderweg een springfout. Ook Bart Clarys met de Joie de Toulon (Toulon), Koen Vereecke met Diadarco van Evendael Z (Diamant de Semilly) en Jan Claeys met Janus Union (Kashmir van Schuttershof) klasseerden zich in de top 10.

 

Eerder op dag kregen we ook al een volledig Belgisch podium in de 1.35m-1.40m rubriek! Dit werd aangevoerd door Mike Lepiemme met de 11-jarige Celevus (L’Esprit). Zij kruisten de meet in 50.40 seconden en waren zo ruim een seconde sneller dan Thierry Goffinet. Die werd hier 2de met de 10-jarige Jack Russel DB (Toulon) na een chronotijd van 51.46 seconden en kon zo terugblikken op een meer dan geslaagd concours! De 3de plaats op het podium was voor Gill Cools met de 15-jarige Winsey (Guidam). Zij reden door de finish in 52.05 seconden en wisten zo met Koen Vereecke dan weer een andere landgenoot nipt van het podium te houden. Vereecke reed de 8-jarige QP Castellane (Casall ASK) naar een finishtijd van 52.26 en bezette zo de 4de plaats. De 5de plaats tenslotte was de Ier Ivan Dalton met de 10-jarige Uith de Rotes (Calvaro Z).

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions