Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2018 22:24 - Jumping

CSI2* Kronenberg: Hollandse glorie

Deze avond stond er in Kronenberg nog een CSI2* 1m45 met aparte barrage op het programma. In deze Rankingproef kwamen 67 combinaties aan de start waarvan er 17 foutloos wisten te blijven.

 

In de barrage was de winnaar duidelijk: Leopold van Asten kwam met zijn VDL Groep Miss Untouchable aan de meet in 31.80 sec en was zo een maat te sterk voor de concurrentie. Zij zetten daarmee hun goede seizoen van 2017 verder, want toen wist van Asten met de Chacco-Blue-dochter onder andere in Parijs, Oslo en Brussel te winnen. Deze Miss Untouchable komt tevens uit dezelfde stam als Balous Day Date en Tiger Lily. 

 

Hendrik Sosath kwam met Cadora (Catoki) aan de finish in 33.26 sec en haalde zo de tweede plaats binnen. Deze Cadora is de volle zus van Cador die met Sosath zelf op het hoogste niveau sprong. Beiden werden door Sosath’s vader Gerd gefokt. 

 

De derde plaats ging naar Steve Guerdat. Hij zadelde Venard de Cerisy (Open Up Semilly) en klokte af in 33.30 sec. Zo wist Guerdat nipt zijn landgenoot Anthony Bourquard voor te blijven. Bourquard klokte met Janus VB (Namelus R) immers af in 33.32 sec en moest zo genoegen nemen met de vierde plaats. Naast de overwinning was ook de vijfde plaats voor een Chacco-Blue nakomeling: Lennert Hauschild kwam met Caivano 3 aan de meet in 33.58 sec

 

Gudrun Patteet reed een snelle tijd maar kreeg met Sea Coast Coco Berlini (Berlin) twee fouten in de barrage. Zo moest Patteet, na al een 4de plaats deze ochtend, nu genoegen nemen met de 16de plaats. Gilles Dunon die gisteren met Fou de Toi vd Keihoeve (Toulon) nog tweede wist te worden, kreeg nu één strafpunt tijd aangerekend en werd zo 19de. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions