Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2018 22:04 - Jumping

CSI2* Moorsele: Openingsproef voor Goffinet

In Moorsele was het na de ochtendrubriek voor de 5- en 6-jarige paarden om 11.30u tijd voor de start van de CSI2* rubrieken. In de openingsrubriek over een hoogte van 1.30m was er opnieuw een overwinning voor onze landgenoot Thierry Goffinet. Hij kruiste in de 2de fase met de 9-jarige Jacaranda DB (Toulon) de meet in 38.12 seconden en stond zo op kop van een volledig Belgisch podium. De 2de plaats ging naar Bart Clarys. Die reed de ook al 9-jarige Joie de Toulon naar een chronotijd van 39.33 seconden en kwam dus ruim een seconde tekort om Goffinet de kunnen bedreigen. De 3de plaats op het Belgische podium was voor Leslie Goethals en de 10-jarige Car Love Epona B (VDL Cardento). Goethals kwam aan de finish in 39.87 seconden en wist zo met Cederick Deknudt een andere Belg nipt van het podium te houden. Deknudt zette met de 8-jarige Fantasy van de Windeweg (Numero Uno) de klok stil op 40.19 seconden. De top 5 werd vervolledigd door de Nederlandse amazone Kessy van Berlo. Zij reed de 13-jarige California 70 (Cancoon) naar de finish in 40.70 seconden.

 

In de 1.35m rubriek in 2 fasen ging de overwinning naar onze Noorderburen met Jack Ansems en de 8-jarige Carla (Cartoon). Ansems kruiste de meet in 27.04 seconden en liet zo het Wilhelmus door het Zilveren Spoor galmen. De 2de plaats was voor de Ier Ivan Dalton. Hij wist met de 10-jarige Uith de Rotes (Calvaro Z) de klok stil te zetten op 28.12 seconden. Op plaats 3 zagen we met Maxime Harmegnies en de 10-jarige Leon JH Z (Lord Z) de eerste Belgische combinatie. De amazone kwam aan de meet in 29.26 seconden en stond zo nipt op het podium. Ze werd echter op de hielen gezeten door Vincent Lambrecht, die met de 9-jarige Velours de Baudry (Alcamera La Silla) maar 40 honderdsten van een seconde langzamer was en dus op de 4de plaats strandde. Onze landgenoot Kevin Hollevoet kwam met de 11-jarige Cypress van Eik Z tenslotte aan de meet in 30.33 seconden en vervolledigde zo de top 5.

 


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2021 © Galop.be & Pweb Solutions