Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
19/01/2018 21:38 - Jumping

CSI5* Leipzig: Auto voor Francois Mathy Jr!

Gisteren waren de Duitsers nog ijzersterk in Leipzig, vandaag was het België die met de hoogste eer ging lopen! Francois Mathy Jr. wist in het 1m45 rechtstreeks op tijd als snelste te finishen van 60 combinaties. Mathy Jr. had voor de gelegenheid Falco van de Clehoeve (f: Frans van Bijlen), een 13-jarige Quickfeuer van Koekshof-zoon gezadeld. Mathy Jr. had vorig jaar al een ongekend jaar met Falco van de Clehoeve: in Mechelen werd het duo nog tweede, terwijl ze in Londen, Stuttgart, St-Gallen en Linz-Ebelsberg telkens een proef wisten te winnen. Ook vandaag behaalde het duo in een tijd van 52.82 sec de overwinning, waardoor Mathy Jr. een auto aan zijn collectie mag toevoegen! 

 

Martin Fuchs bezette met Dubai de Bois Pinchet de tweede plaats in 54.25 sec. Deze Kashmir van Schuttershof-dochter werd gefokt door Elevage du Bois Pinchet en komt tevens uit een speciale stam: moeder Zafierie is de zus van Fortune, ie op haar beurt de moeder is van Europees Kampioen H&M All In!

 

Felix Haßmann kaapte met SL Brazonado (S Baluarte) in Mechelen en Basel nog de overwinning weg, maar moest met zijn tijd van 54.59 sec ditmaal tevreden zijn met een derde plaats.

 

Daniel Deusser reed met Alois van Gorp zijn fokproduct SX Hidalgo VG naar de vierde plaats. Hij kwam met de Quadrillo-zoon aan de meet in 54.61 sec. Ook bij Hidalgo zit het springtalent sterk verankerd: moeder Alaska VG Z sprong zelf op 1m55 niveau met Eleonore Lambilliotte terwijl ook Sires of the World-winnaar Jupiter VG uit deze stam komt.

 

De vijfde plaats was voor de Amerikaanse amazone Reed Kessler: zij klokte met KS Stakki (Stakkato Gold) af in 54.72 sec

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions