Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
18/01/2018 12:52 - Mennen

Glenn Geerts maakt zich op voor Leipzig

Leipzig organiseert dit weekend de zevende en laatste manche van het wereldbekerseizoen 2017-2018. Voor Glenn Geerts is het zijn laatste kans om een startplaats voor de finale binnen te halen.

 

"De concurrentie in Leipzig is bijzonder sterk, maar dat was in Londen ook zo, dus een plaats voor de winnende ronde is mogelijk. Om mij te kwalificeren voor de finale in Bordeaux dien ik minstens 7 punten te halen, dan kom ik met 16 punten op de zesde plaats.

 

Ik kan nu al terug blikken op een super indoor seizoen met het jonge Lipizzanerspan. In Stockholm kende ik pech, maar Londen en Mechelen verliepen super.
Haal ik de finale in Bordeaux niet, dan gaan de Lipizzaners volgde week terug naar de eigenaar Tom Leys uit Lier en neem ik voor de vierspan battle tijdens Flanders Horse Expo in Gent deel met mijn outdoor marathon span. De trainingen voor de buitenwedstrijden start ik trouwens al vanaf volgende week want met de Wereldruiterspelen in Tryon wordt 2018 een extra spannend jaar!"

 

Eerste wedstrijd: vrijdag 19 januari 22.30u
Wereldbeker: zondag 21 januari 12.25u

 

Alle info in het Dossier CAI-W Leipzig


Nieuws afgelopen 24 uur


Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions