Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
17/01/2018 16:37 - Algemeen

Onderzoek Universiteit Gent paardenrantsoen

Beste paardenhouder,
 

Mijn naam is Nele Houbrechts en ben laatstejaarsstudente diergeneeskunde. Voor mijn thesis doe ik onderzoek naar wat er zoal wordt gevoederd (en hoeveel) aan de paarden in België en Nederland. Ik zoek enthousiaste paardenliefhebbers die een klein beetje van hun tijd willen besteden aan het invullen van mijn vragenlijst.

 

Je krijgt er iets voor in de plaats! Er worden prijzen verloot, waaronder een gratis volledige voedingsanalyse door de specialisten van de dierenkliniek van de faculteit Gent. 

 

Bovendien mag er nadien altijd gemaild worden naar nele.houbrechts@ugent.be indien je feedback wenst over de hoeveelheid vezels die u uw paard voedert. (Dit is namelijk zeer belangrijk bij het vermijden van koliek en andere aandoeningen!)

 

Wat moet je doen? Ga met een weegschaal of bagageweger en meetlint (of strokoord en lat..) naar de stal en weeg hoeveel van elk soort ruwvoeder (hooi/voordroog/..) en van het krachtvoeder (de granenmengeling) je geeft.

 

Daarna meet je de afstand van de borst tot aan de bil van je paard. Vervolgens klik je op onderstaande link en vul je de vragenlijst in: https://nl.surveymonkey.com/r/G8Z2ZNR

 

Alvast heel erg bedankt!

 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions