Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2018 21:29 - Jumping

CSI2* Opglabbeek: Hoofdrubriek voor Naessens

Zojuist zorgde Benny Naessens ervoor dat de 1m45 hoofdrubriek in Sentower Park in eigen land bleef. Met Just in Time was hij goed voor de snelste tijd van 37.37 sec. De Nonstop-merrie en Naessens zetten hun vorm van 2017 duidelijk verder, want vorig jaar was het duo al goed voor talrijke overwinningen in onder andere Lier, Valkenswaard en Moorsele.

 

Jonna Ekberg was in een tijd van 38.31 sec goed voor de tweede plaats. Zij had hiervoor de schimmelmerrie Jasmien vd Bisschop (Larino) gezadeld. Johnny Pals klokte met Abache HL (Cantos) af in 38.33 sec en werd zo derde. Lisa Nooren en Maelle Martin eindigden ex aequo vierde. Zowel Martin als Nooren kwam aan de finish in 38.49 sec. Nooren deed hiervoor beroep op Dienellie (Berlin), terwijl Martin Tempo du Plix (Conterno Grande) had gezadeld. Gudrun Patteet werd met Sea Coast Coco Berlin (Berlin) 6de in 38.57 sec.

 

Maarten Driessen klasseerde zich met Jenco DW (Calvaro) als 8ste terwijl Fabrice Galdini met Jealousy (Lord Z) nog goed was voor de 14de plaats. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions