Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/12/2018 13:38 - Fokkerij

Fun Again verhuist naar het buitenland!

De beloftevolle Indoctro-hengst Fun Again verhuist naar het buitenland. Fun Again liet zich als 4-jarige al opvallen door alleen maar foutloze omlopen te noteren tijdens de 4-jarige cyclus. Als 5-jarige zette hij zijn goede resultaten verder, terwijl hij als 6-jarige succesvol de overstap naar de internationale competities maakte. Onder het zadel van eigenaar en ruiter Guy Janssens won Fun Again verscheidene internationale rubrieken in Bonheiden, Opglabbeek en Lummen.


Het hoogtepunt was er misschien wel vorig jaar: Toen wonnen Janssens en Fun Again de PAVO Hengstencompetitie in Sentower Park en Gesves bij de 7-jarige hengsten. In Lier behaalden ze een tweede plaats. Ook op de tweede dag van het Belgisch Kampioenschap 7-jarigen wisten Janssens en Fun Again de proef op hun naam te schrijven.

Dat Fun Again een getalenteerde hengst was, bewees hij in juli afgelopenjaar. Toen nam Tom Dhaeyere voor de gelegenheid de teugels over na een blessure van Guy Janssens zelf. Dhaeyere en Fun Again wisten daarbij op de laatste dag, bij de 7-jarige paarden, tijdens CSIYH* Valkenswaard de overwinning op hun naam te schrijven.

Guy Janssens kocht Fun Again als jaarling bij fokker G.A. Folkerts uit Ter Aard en leidde hem zelf op. Hij is de volle broer van Zamillus Again, die onder Eduardo Damiani Filizola op 1m60-niveau sprong. Ook Uitteraard (Numero Uno), die 1m60 sprong met Stefano Baruzzo, is een halfbroer van Fun Again. Daarnaast is Carrera, die met Jean-Claude van Geenberghe de Grote Prijs van Aachen wist te winnen, een halfzus van Fun Again’s moeder Natosca. Deze Carrera is ook de moeder van Carussa LS La Silla (1m60 met Felicie Bertrand) en Beijing LS La Silla (1m45 met Dimme d’Haese).

 

Fun Again zal dankzij bemiddeling van Werner Essers (Exelhof) de stallen van de Zwitserse Christina Liebherr gaan vervoegen. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions