Welkom

Na aan te melden op Galop.be kan u evenementen toevoegen in de kalender, zoekertjes toevoegen, uw bedrijf toevoegen in de bedrijvengids, uw registratie voor de nieuwsbrief aanpassen,...

Registreren is gratis.Registreren

• Registreren op Galop.be is gratis
• Door te registreren verklaart u zich akkoord met de Gebruiksvoorwaarden (klik hier).

» Klik hier om te registreren.
Inloggen

Onthoud mij
01/11/2018 21:40 - Jumping

CSI4* Abu Dhabi: Pieter Clemens op herhaling

Lange tijd leek het erop dat Pieter Clemens, na een tweede plaats vorige week in de CSI4* Wereldbeker in Abu Dhabi, nu met de overwinning naar huis zou gaan in de 1m50 Abu Dhabi Sport Council proef. Als eerste starter en met een barragetijd van 37.88 sec stond onze landgenoot immers lang aan de leiding. Waar hij vorige week beroep deed op Calvino de Nyze, had hij ditmaal Corelli, een 11-jarige For Pleasure-zoon gezadeld.Helaas voor Clemens was het uitendelijk Abdullah Alsharbatly die met de overwinning ging lopen. Alsharbatly won met Crazy Quick (Chacco-Blue) vorige week al eens het 1m40 en ook nu was hun tijd van 36.73 sec goed voor de eerste plaats.

 

Ramzy Al Duhami eindigde derde met Ted (Warrant) in een tijd van 38.41 sec. Mohammed Al Kumeiti volgde met Newton Abbot (Converter) op vier. Zij kwamen door de finish in 38.69 sec.

Frederic David legde bestek op de vijfde plaats. Hij doorkruiste met Equador van ’t Roosakker (Nabab de Reve) de finish in 42.52 sec.


Van de 36 starters wisten maar 6 combinaties een foutloze basisomloop te noteren. 


Nieuws afgelopen 24 uur

Gebruiksvoorwaarden  |  Privacy statement
Alle rechten voorbehouden 2000-2019 © Galop.be & Pweb Solutions